Rauwkost Podcast

Rauwkost Introduction season 1

Published on July 12 by RA*W
RAUWKOST Dorus Miles scherm

Welkom bij RAUWKOST. Een podcast waar wij met stichting RA*W jou als jonge, talentvolle reclamemaker lessen willen meegeven van professionals die al enige tijd een stempel hebben gedrukt op de reclame-industrie en daar al enige tijd in werken. In deze persoonlijke gesprekken vertellen ze hoe ze door vallen en weer op te staan onder andere hebben geleerd wat hun zwakheden zijn of wat ze beter niet kunnen doen om beter hun werk te kunnen doen.

Want ondanks hun successen en ervaring moeten zij ook nog mee in de snelheid van de reclame en zijn deze professionals ook nog niet uitgeleerd. Zij moeten ook nog op zoek naar kansen. Maar wat al deze gasten met elkaar gemeen hebben, is dat ze gepassioneerd zijn over reclame. En soms hebben ze kritiek op de gang van zaken of zijn het niet eens met de aanpak van collega’s of concurrenten.

Zoals je al merkt is ieder gesprek net weer wat anders, maar hebben allemaal één ding gemeen: ze geven jou inspiratie zodat jij beter kunt worden in je werk. Heb je feedback? Laat het weten via onze social media kanalen. Op zowel Instagram als Facebook heten we RA*W en horen we graag wat je er van vindt. Veel luister plezier.

Rauwkost Season 1